• Kontaktirajte nas : +387 66 302 455

Predškolska ustanova vrtić MALA industrija je ustanova koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem djece predškolskog uzrasta, odnosno djece starosne dobi od šest mjeseci pa do polaska u školu.U našoj ustanovi ostvaruju se redovni programi vaspitno-obrazovnog rada u cjelodnevnom trajanju, a koje propisuje i prati Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske – sektor za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Ustanovu savjetuje i kontroliše Republički pedagoški zavod-sektor za razvoj i unapređivanje u predškolskom vaspitanju i obrazovanju.Naša predškolska ustanova pored osnovne djelatnosti ostvaruje i ostale djelatnosti kojima se obezbjeđuje ishrana, njega i preventivno zdravstvena i socijalna zaštita, kao i druge djelatnosti u funkciji vaspitanja i obrazovanja predškolske djece.Vaspitno obrazovni rad se sprovodi kod djece koja su podjeljena u četiri uzrasne grupe, mlađa jaslička, starija jaslička, srednja i starija vaspitna grupa.

Ustanova ima organizovan produženi boravak za djecu školskog uzrasta.Predškolska ustanova vrtić MALA industrija je osnovana 02.februara 2015.godine u gradu Doboju.Ustanova posluje na dvije lokacije, odnosno dvije organizacione jedinice.

Organizaciona jedinica 1

Organizaciona jedinica broj 1 je smještena u ulici Vojvode Mišića na broju 72, dok se organizaciona jedinica broj 2 nalazi u ulici Vojvode Stepe broj 8.

Vrtići su opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem namijenjenim isključivo djeci.Na djeci privlačnim “policama” nalazi se mnoštvo edukativnih i zabavnih igračaka kao i obilje didaktičkih i nastavnih sredstava. 

Obe organizacione jedinice Male industrije posjeduju video nadzor.Svaka prostorija vrtića je pokrivena IP kamerama, tako da roditelji mogu da prate svoje dijete putem internet video nadzora, u svako doba dana, vremenski neograničeno.

 

 

Radno vrijeme je od 06:30 do 17:30, radnim danima, subotom od 06:30 do 14:30.
Nedeljom ne radimo.
DOBRO NAM DOŠLI!!!
☆mala INDUSTRIJA – VELIKI ljudi☆.