• Kontaktirajte nas : +387 66 302 455

Mala Industrija Lokacija 1

Mala Industrija Lokacija 1 se nalazi u jednoj od najmirnijih ulica grada Doboja, u ulici Vojvode Mišića broj 72.Vrtić je smješten u prizemlju, lijepo uređene stambene kuće od oko 200 m2, sa bezbijednim, ograđenim i lijepo uređenim dvorištem.

Prostor vrtića je potpuno prilagođen namjeni I raspolaže kapacitetom za 3 uzrasne grupe.Prostor je podijeljen po centrima interesovanja na:

  • Senzo-motornio maloj ind
  • Kreativni
  • Muzički

Centri su zvučno ali ne I vizuelno odvojeni jedan od drugoga u zasebnim prostorijama, što doprinosi
maksimalno efikasnom sprovođenju programskog rada sa djecom. Vrtić posjeduje vlastitu I odvojenu, namjeni prilagođenu čajnu kuhinju. Objekat Male industrije je obezbijeđen video nadzorom.U svakoj prostoriji nalazi se po jedna video IP kamera, tako da roditelji mogu da prate svoje dijete putem internet video nadzora, u svako doba dana, vremenski neograničeno.

 

Vrtić je opremljen kvalitetnim i udobnim namještajem namijenjenim isključivo djeci.Na djeci privlačnim “policama” nalazi se mnoštvo edukativnih i zabavnih igračaka kao I obilje didaktičkih I nastavnih sredstava. Privlačan, osvijetljen, namjenski organizovan prostor te pažljivo osmišljen enterijer djeluje stimulativno na dječji um, odgovara mjerama, potrebama i ukusu savremenog djeteta, ali I savremenih mamaa I tataa, koji za svoje dijete žele najbolje.

Mala Industrija Lokacija 2

Mala Industrija Lokacija 2 koju smo zbog vas otvorili u 2018. Godini se nalazi u jednoj takođe mirnoj ulici grada Doboja, u ulici Vojvode Mišića broj 7.Vrtić je smješten u prizemlju, lijepo uređene stambene kuće od oko 250 m2, sa bezbijednim, i lijepo uređenim objektom.

Prostor vrtića je potpuno prilagođen namjeni I raspolaže kapacitetom za 3 uzrasne grupe(2-3, 3-4 I 4-
6 godina).Prostor je podijeljen po centrima interesovanja na:

  • Senzo-motorni1a2ae7e15a60c24f127ab8bc225cace4
  • Kreativni
  • Muzički

Centri su zvučno ali ne i vizuelno odvojeni jedan od drugoga u zasebnim prostorijama, što doprinosi maksimalno efikasnom sprovođenju programskog rada sa djecom. Vrtić posjeduje vlastitu i odvojenu, namjeni prilagođenu čajnu kuhinju. Objekat Male industrije je obezbijeđen video nadzorom. U svakoj prostoriji nalazi se po jedna video IP kamera, tako da roditelji mogu da prate svoje dijete putem internet video nadzora, u svako doba dana, vremenski neograničeno.

 

Vrtić je opremljen kvalitetnim i udobnim namještajem namijenjenim isključivo djeci. Na djeci privlačnim “policama” nalazi se mnoštvo edukativnih i zabavnih igračaka kao I obilje didaktičkih i nastavnih sredstava. Privlačan, osvijetljen, namjenski organizovan prostor te pažljivo osmišljen enterijer djeluje stimulativno na dječji um, odgovara mjerama, potrebama i ukusu savremenog djeteta, ali i savremenih mamaa I tata, koji za svoje dijete žele najbolje.